Gyártó: MTE Meter Test Equipment  
vissza
 
 
 
mte.ch

MTE
MTE Metert Test Equipment több, mint ötven éve foglalkozik fogyasztásmérő hitelesítő és mérőeszköz fejlesztéssel és gyártással.


Több, mint 2500 fogyasztásmérő rendszert telepítettek világszerte villamos vállalatok, fogyasztásmérő gyártók és fogyasztásmérő laboratóriumok.


MTE csoport kétségtelenül piacvezető ezen a területen, átfogó és kreatív mérő eszköz sorozata áramforrásokból, komparátorokból, referenciaforrásokból és mérő állomásokból áll a fogyasztásmérők vizsgálatára széles pontossági osztály tartományban. A választékban szerepelnek fixen rögzített és hordozható fogyasztásmérő rendszerek, villamos hálózati analizátorok és transzformátor monitoring rendszerek.


Ezen termékskála hátterében az első osztályú hardver és szoftver mérnökök, kereskedők és szerviz csapat áll, akik törődnek a vásárlókkal és azok igényeivel.


A széles termékskála és a hozzá tartozó szerviz szolgáltatások kombinációja teszi hatékonnyá és előnyössé a fogyasztásmérő gyártók, vizsgáló laboratóriumok és más ipari cégek számára az MTE termékek használatát.
  
lap teteje oldaltérkép ajánlott felbontás: 1024x768 legutolsó frissítés: 2021.09.19.