Gyártó: TELE Haase Steuergeräte GMBH  
vissza
 
 
 
tele-online.com

TELE
A monitoring technológia a TELE fejlesztése

A TELE a monitoring technológiának úttörő fejlesztője és nagy befolyással bír eme technológiai fejlődés irányára. Több mint 40 éves tapasztalat a monitoring technológia fejlesztésében, gyártásában és a piackutatásban, valamint az állandó verseny megléte a TELE-t vezető pozícióba hozta a nemzetközi piacon. A műszaki szaktudás, a minőség-ellenőrzés, az optimalizált folyamatok valamint a hatékony szervezés a TELE-t erős és megbízható partnerré teszi a monitoring technológia és automatizálási alkatrészek tekintetében.

A TELE bécsi központú, a termékek a nemzetközi szabványok szerint és magas minőséggel gyártódnak. A termékek és megoldások az összes olyan ipari területen használatosak, ahol a folyamatokat felügyelni ill. vezérelni kell, továbbá ezáltal számottevően növeli az épületek, berendezések és gyárak kihasználhatóságát és megbízhatóságát.

A TELE családi vállalkozásként Bécsben alakult meg 1963-ban. Ma a TELE csoport magába foglal az ausztriai fejlesztés és gyártás mellett két leányvállalatot Németországban és Nagy-Brittaniában valamint, több mint 50 kereskedelmi partnert világszerte. Az ipar valamennyi területén meglévő folyamatos üzletfelek képezik a siker alapját, ami mellett a világ számos részén új piacok elérésével törekednek a stabil fejlődésre.
  
lap teteje oldaltérkép ajánlott felbontás: 1024x768 legutolsó frissítés: 2021.09.19.