Minőségpolitika
 

A MaxiCont Kft., mint a magyarországi energiaipar részére beszállító cég, kiemelt jelentőséget tulajdonít a minőségügynek, a pontosságnak, a gyorsaságnak. Beszállító cégként közvetve kívánja szolgálni az energiaellátás minőségi javítását.

A feladatok jelentősége mindenki munkáját áthatja, ennek köszönhetően valamennyien elkötelezettek vagyunk a minőségirányítási rendszer alkalmazása és tökéletesítése iránt.

Vevőinkkel szorosan együttműködve alkalmazkodunk működési és szakmai sajátosságaikhoz, ezzel is szolgálva igényeiket. Vevőkörünkhöz sorolható a magyar villamos energiaipar nemzeti tulajdonú cégcsoportja, áramszolgáltatók, erőművek, valamint ezek fő beszállítói.

Minden Vevőnk magas szintű kiszolgálását és szakértői támogatását fontosnak tartjuk. Az általunk forgalmazott magas minőségű termékeken kívül, Vevőink részére nyújtott szolgáltatásokkal járulunk hozzá a partnereink gazdaságos működéséhez és az ott folyó munka színvonalának emeléséhez. Vevőinkkel hosszú távú partneri kapcsolatokat igyekszünk kialakítani, melynek alapja a kölcsönös bizalom és megelégedés.

Elkötelezettek vagyunk a korszerű technológiák hazai elterjesztését illetően, melynek során kiemelten kezeljük a környezetet kímélő anyagok piacának bővítését. Beszállítóinktól elvárjuk, hogy minőségpolitikánkat elfogadják és hosszú távú együttműködés keretében céljainkhoz hasonló elveket, valósítsanak meg. A magunk felé támasztott követelményeket is Vevőink igényei határozzák meg, mely garancia arra, hogy hosszútávon és felelősséggel tevékenykedjünk a hazai energiaipari piacon.

Rendelkező nyilatkozat

A MaxiCont Kft. eredményes működése hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásaink és az általunk forgalmazott termékek színvonalát a nemzetközi és hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Cégünk hírnevének, piaci pozíciójának fenntartását és erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, valamint a hatékony minőségirányítás garantálja. Ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk azoknak a tevékenységeknek, amely céljaink elérését a minőség és a minőségirányítási rendszer valamint a szolgáltatási kultúra folyamatos fejlesztésével segíti.

Minőségirányítási rendszerünket úgy alakítottuk ki, és úgy működtetjük, hogy az megfeleljen Vevőink elvárásainak, a hazai és a nemzetközi előírásoknak, és biztosítsa minőségpolitikánk, minőségügyi céljaink megvalósulását, cégünk eredményességét.

A MaxiCont Kft. vezetése nevében megbízom Garamszegi Mariannát, a MaxiCont Kft. villamosmérnökét az MSZ EN ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetésével és fenntartásával. Ezen feladat megvalósításához részére az érintett területeken a vezetés kifejezett támogatást ad. Garamszegi Marianna ennek értelmében a MaxiCont Kft. minőségirányítási megbízottja.


lap teteje oldaltérkép ajánlott felbontás: 1024x768 legutolsó frissítés: 2019.05.06.