Termék: Idő- és felügyeleti relék  
 
  TELE Haase Steuergeräte GMBH
 
Highlights
 

Felügyeleti relék

Gépek, eszközök váratlan meghibásodásából eredő termelési kiesések kis beruházással megelőzhetők. A felügyeleti relék alapvetően költséghatékony megoldást kínálnak az üzemek és gyárak gépeinek megbízható védelmére.

Áramfelügyelet

Az áram felügyeleti egységek gépek és terhelések védelmét látják el az alacsony- és túláramok monitorozásával. A kis áramok felügyeletével például érzékelhetők a nem működő vagy meghibásodott fogyasztók. Bekövetkező események esetén egy jelzést adnak.

Feszültség felügyelet

A feszültség monitoring relékkel egyen- és váltakozó áram felügyelhető – például hálózati feszültség, cellafeszültség vagy standard jelek (0-10 V). Alacsony feszültség monitor relék például, széles körben használhatók vészvilágítási áramkörök aktiválására középületekben, mozikban és színházakban stb.

Fázissorrend felügyelet

Ezen készülékek segítségével egyszerűen és megbízhatóan a háromfázisú hálózatot nullavezetővel vagy anélkül „láthatóvá” tehetjük. A fázissorrend, fázishiba és aszimmetria ismeretét a pumpa és motorrendszerek üzemeltetési biztonsága megköveteli. A felügyelettel egyszerűen és hatékonyan megelőzhetők a gépek meghibásodásai.

Hőmérséklet felügyelet

A motor tekercshőmérséklete három hőmérő érzékelővel monitorozható. Egy PTC ellenállás villamos vezetőképességének hőmérsékletfüggő változása vagy egy termikus kapcsoló állapotváltozása érzékelő relével felismerhető és az adott motor védelme aktiválható. PT100 hőmérő szenzor, beállítható határértékek és kiválasztható funkciók alkalmazásával kényelmes felügyelet valósítható meg.

Folyadékszint felügyelet

Vezetőképes folyadékot tartalmazó tartályok töltöttségi szintjének felügyeletét szondákkal valósíthatjuk meg. Az érzékelő relé ellenőrzi a töltöttséget és elvezetést a tartályban vagy csőrendszerben, hogy beállítsa a szükséges értéket. Városi vízszolgáltatóknál, például ezen készülékek a javasolt megoldások arra, hogy tartályok töltöttségi szintjét tudják felügyelni.

 

Időrelék

Megbízható megoldás üzemi konstrukciókban – GAMMA sorozat

Ezen készülékek főbb jellemzői: két váltó érintkező, különböző kivitelű vezérlő kontaktusok és tápellátó modulok, valamint külső vezérlő potenciométer bemenet. Mindegyik az ipari nehezebb működési feltételekre lett kialakítva.

Modern kialakítás a hagyományos 11 tüskés foglalathoz – KAPPA sorozat

Sok alkalmazásban a 11 tüskés foglalat használata javasolt. Ezen típusok használatainak előnyei: előszerelés, gyors csere, képzetlen személy is használhatja.

Épület és ipari alkalmazások modern szériája – ENYA sorozat

Keskeny előlap, jól látható jelzések és csavarhúzóval beállítható vezérlés. Világításvezérlő modul egy lépcsőház világítás időkapcsolót és egy impulzuskapcsolót foglal magában.

Kompakt készülékek üzemek és berendezések számára – VEO sorozat

A jelenkor környezettudatossági követelményeivel és 50 év gyártói tapasztalatával fejlesztett legújabb relé sorozat. Főbb jellemzői: kompakt kialakítás, energia hatékonyság, ipari környezeti felhasználhatóság.

  
lap teteje oldaltérkép ajánlott felbontás: 1024x768 legutolsó frissítés: 2019.05.06.