Termék: TM1700  
 
  Megger
 
TM1700
 

Megszakító analizátor

  • Kiváló mérési képesség nagyfeszültségű alállomási környezetben is
  • 4 különböző változat; kezelői felület nélküli modelltől, egészen a PC-vel egybeépített kialakításig
  • Mindkét oldalon földelt megszakítók („Dual Ground”) mérési lehetősége
  • A bekötést segítő kapcsolási rajz megjelenítése a kijelzőn
  • Változattól függetlenül, mindegyik típus működtethető PC-vel is

A TM1700-as megszakító analizátor széria a prémium kategóriás TM1800-as szériában már megismert és sikerrel használt technológiákat használja. A lehetséges vizsgálatok köre szűkebb, de ár/érték arányban így is kiemelkedő a készülék. 4 különböző modell áll rendelkezésre, a PC-vel működtethető modelltől, egészen a teljes funkcionalitással rendelkező PC-vel egybeépített típusig. Természetesen bármelyik típus működtethető a CABA Win adatkezelő szoftverrel is.

A masszív kialakítás és a ki- és bemenetek megfelelő védettsége lehetővé teszi az alállomási- és ipari környezetben való használatot. A galvanikusan leválasztott ki- és bemenetek lehetővé teszik, hogy a mérési elrendezés megváltoztatása nélkül az összes szükséges mérést elvégezzük.

A „Dual Ground” kialakítás lehetővé teszi a kezelő személyzet biztonságát, valamint a mérés gyors elvégzését, biztosítva a megszakító földelését mindkét oldalon a mérés teljes ideje alatt.

A megszakító működési idejét mérő bemenetek, a PIR aktív zajelnyomási algoritmust használják, így a készülék igen ellenálló a kapacitív úton becsatolódott zavarokkal szemben.

Az előre definiált mérési tervek lehetővé teszik a gyors és hatékony munkavégzést, melyet a bekötési ábrák megjelenítése is megkönnyít. A 8”-es színes érintőképernyős kezelői felület segítségével pedig igazán egyszerű a készülék kezelése.

  
lap teteje oldaltérkép ajánlott felbontás: 1024x768 legutolsó frissítés: 2019.05.06.