Termék: CC612  
 
  Bender GmbH
 
CC612

E-autozás
 

Töltésvezérlő

A CC612 töltésvezérlő egy AC/DC érzékeny szivárgó áram felügyeleti eszköz, ami kombinálja az AC töltőállomások villamos biztonsági feltételeit a jármű töltési igényeivel. A felügyeletet egy külsőleg csatlakoztatott, árnyékolt áramváltó használatával végzi, eleget téve a DIN VDE 0100 vagy inkább a DIN VDE 61851 szabványoknak. Tekintettel a biztonsági rendszabályokra, a CC612 mellett elég egy A típusú áramvédő kapcsolót használni az alkalmazásban. A mért értékek elérhetőek az integrált modemen keresztül a backend rendszeren.

A kompakt felépítésnek és méreteinek köszönhetően (114,5 mm x 22,5 mm x 99 mm), a CC612-vel egy intelligens, kisméretű és költséghatékony töltőállomás hozható létre. A töltésvezérlővel való kommunikációhoz szükséges egy backend rendszer egy jól ismert és megbízható kommunikációs protokollal. Mióta a legtöbb backend eszköz gyártója az OCPP protokollt használja, a CC612 kompatibilis az OCPP 1.5 el és az összes jelenleg kapható villamos járművel a piacon.

Az integrációs tesztek a backend szolgáltatók megvalósításaival - mint a Vattenfall, Bosch, NTT vagy a DRIIVZ – sikeresen lezajlottak. A CC612 képes a folyamatos működésre állandó mobil hálózat kapcsolattal, ugyanis tudja használni a 2.5G Edge és a 3G UMTS hálózatokat. Az online csatlakozáshoz SIM kártya szükséges. Az opcionális RFID modul megkönnyíti a felhasználói beavatkozást, ami egy RFID kártyaolvasót tartalmaz LED-ekkel. A töltés elindítható bármelyik RFID olvasóhoz közel tartott érvényes RFID kártyával, vagy távolról a backend rendszerrel OCPP-n keresztül. Offline üzemmódban a töltésvezérlő képes meghatalmazás nélkül is engedni a töltést, vagy egy helyi engedélyes RFID lista alapján jóváhagyni a töltést.

Készülék jellemzői

  • type1 és type2 csatlakozókhoz
  • IEC 61851-22 szabvány szerinti (mode3) töltésvezérlő
  • Master / Slave konfigurációk
  • 1 és 3 fázisú rendszerekbe egyaránt beépíthető, egészen 80 A-ig
  • OCPP-1.5 / 1.6 SOAP; OCPP-1.6 JSON; OCPP-1.5 / 1.6 Binary támogatása
  • Beépített 3G modem, mely támogat minden UMTS és GSM frekvenciasávot világszerte
  • Két USB interfész, az egyik a helyi konfiguráláshoz, a másik lehetőséget teremt egyéb perifériák csatlakoztatására (Ethernet/WiFi modul)
  • eHZ vagy Modbus mérőhöz csatlakoztatható kivitel plusz S0 interfésszel
  • Beépített hőmérséklet érzékelő
  • DC érzékeny áramváltó csatlakoztatható, így nem kell B típusúra cserélni az A típusú áramvédő kapcsolót

RFID olvasó (13,56 MHz) és LC kijelző opcionálisan rendelhető

  
lap teteje oldaltérkép ajánlott felbontás: 1024x768 legutolsó frissítés: 2019.05.06.